Köp Barnsängar billigt online|Barnsang.nu

Barnsängar med förvaring

Köp bra barnsängar
med förvaring hos
Trendrum

Det är inte alltid man har så gott om plats i barnkammaren som skulle kunna behövas. Alla utrymmen måste utnyttjas, speciellt om det är flera barn som delar rum. Då kan en barnsäng med förvaring vara ett mycket bra alternativ. Här kan varje barn ha sina egna saker, exempelvis kläder och leksaker och de vet precis var allt hör hemma.

En del barnsängar med förvaring har lådor under sängen. Lådorna under barnsängar med förvaring kan antingen vara på långsidan eller på gaveln. Något att tänka på när man ska hitta bästa platsen för sängen. Gärna lite större lådor där även leksaker lätt kan få plats.

Vissa varianter är höga, med dubbla rader lådor under. Då finns det en liten stege där barnet kan klättra upp till sängen. Många av dessa sängar är inte så höga att det blir svårt för ett litet barn att ta sig upp, utan är precis lagom för att få plats med saker under. Genom att utnyttja allt det utrymme som därmed blir fritt under sängen så har man lyckats få in flera olika hyllor och lådor. En del sängar har till och med plats för ett litet skrivbord, det blir en komplett möbel med allt-i-ett.

Barnsäng med förvaring Barnsäng med förvaring och ett utdragbart skrivbord Barnsäng med praktisk lådförvaring Barnsäng med inbyggt skrivbord och lådförvaring Trendrum
Besök Trendrum